رئيس التحرير
خالد مهران

بعد تصريحاتها عن تامر حسني..

سارة نخلة تهاجم بسمة بوسيل: “استحملتي عشان الفلوس مش الحب"

سارة نخلة
سارة نخلة

هاجمت الفنانة سارة نخلة، المطربة المغربية بسمة بوسيل، طليقة النجم تامر حسني، وذلك بعد تصريحاتها الأخيرة التي تحدثت فيها عن معاناتها طوال فترة زواجها.

بسمة بوسيل

وكتبت سارة نخلة عن بسمة بوسيل، عبر حسابها الشخصي بموقع التواصل الاجتماعي فيسبوك: “غير متعاطفة أبدا أبدا، وغير مقتنعة إنك ضحية.. مقتنعة إنك بلا كرامة وبس!”، معتبرة أن بسمة لم تكن مجبرة على التنازل عن حياتها المهنية، بل فعلت ذلك برغبتها الكاملة.

واستكملت: “لما تقرري تقعدي في البيت وتعتزلي الفن اللي أصلًا مكنش فن ولا تاريخ ولا أي حاجة من دا، وانتي موافقة وطايرة من الفرح، وتجيبي أول ولد وتاني ولد وثالث، وكل ده وانتي ضحية؟!”، مشددة على أن بسمة كانت تعلم تمامًا طبيعة حياة النجم قبل الزواج، ولم يكن هناك أي إجبار على قراراتها، انتي اتبنيتي مش اتدمرتي.. والناس عرفتك بسببه واتشهرتي بسببه.. ولا كان مقعدك في البيت ولا حاجة، عمل لك بدل المشروع 3، وانتي فشلتي عشان مركزة في حياته أكتر ما بتركزي في حياتك!”.

وأضافت: “خانك؟ كنتي من البداية تمشي مش تعيشي دور الضحية، وتعملي فيها ماكينة تفريخ أطفال عشان قال يعني تربطيه.. مفيش راجل بيتربط!، استحملتي عشان الفلوس يا حياتي مش عشان العيال ولا عشان الحب.. وعشان يفضل اسمك (مرات النجم)”، مضيفة: “لو كنتي اشتغلتي 20 سنة، مش 10، ولا كان حد هايعرفك غير أهل بلدك”.

واختتمت سارة نخلة رسالتها الهجومية بموقف أكثر حدة تجاه تصريحات بسمة الأخيرة عن رغبتها في الزواج من رجل “يعرف ربنا”، قائلة: “وقال إيه عايزة حد مسلم بيعرف ربنا.. قال يعني هو بوذي بيصلي على صنم؟! مش قادرة أشوفك غير واحدة بلا كرامة”.